Rreth nesh

Kompania e sigurimit “King Security” Sh.p.k është themeluar në vitin 2009 nga Z.Avdullah Berisha dhe si drejtor gjeneral emërtoj një ndër figurat më të rëndësishme për qështje të sigurisë në Kosovë Z.Nuredin Ibishin.

Në fillim “King Security” filloj me shërbimin e sigurimit fizik e më pastaj ka vazhduar me sistem të alarmit kundër vjedhjes dhe zjarrit, gjithashtu bëjmë sigurimin e tubimeve publike, mbrojtje të afërtë VIP, monitorim i kamerave, shërbimin e panik butonit.

Në bazë të performances së stafit menaxhues kompania ka fituar besimin e shumë klienteve në mbarë vendin tonë.

Misioni i “King Security” është ofrimi i shërbimeve të sigurisë ne mënyrë profesionale, të shpejt dhe të sigurt duke plotsuar kërkesat e klientave të saj, në menyrë që biznesi apo shtëpia juaj të jetë më i sigurt.

Vizioni i “King Security” është vazhdimi i qëndrimit në tregun e Kosoves si një ndër kompanitë lidere në fushën e sigurisë dhe zgjerimi i saj në permasa rajonale 

Partnerët tanë

Close Menu