'King Security' patrol catches Syrian thief and hands him over to Kosovo Police

'KING SECURITY' PATROL CATCHES SYRIAN THIEF AND HANDS HIM OVER TO KOSOVO POLICE

'KING SECURITY' PATROL CATCHES SYRIAN THIEF AND HANDS HIM OVER TO KOSOVO POLICE

PROFESSIONAL SECURITY AND PLANNING

PROFESSIONAL SECURITY AND PLANNING

PROFESSIONAL SECURITY AND PLANNING

previous arrow
next arrow
Slider
King security

Mr. Avdullah Berisha, a successful businessman, in 2009 founded the Company of Security Services “King Security” Sh.P.K and the board of the Company for general directors designates one of the most important figures for security issues in Kosovo, Mr. Nuredin Ibishi. In the beginning “King Security” started with physical security services and then with the rise of capacities continued security system with surveillance signals of alarm, CCTV surveillance with cameras and of reaction with panic button, in emergencies, as well as cases of theft prevention and fire prevention. Security Services of public gathering and close protection of VIPs show the higher level of professionalism and integrity of staff… Read more

Client Reviews

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C, is an international mining and metallurgical company... Among many contracted companies, there was company KING SECURITY Sh.P.K., contracted for Security Services since August, 2008 until now... We are satisfied with services of the above mentioned company.
Meetei Maibam
Purchase Manager
Me firmën "King Security" nga Prishtina, kemi bashkëpunuar në vitet 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 dhe ende kemi kontratë valide. Me firmën "King Security", bashkëpunojmë në fushën e sigurimit fizik të objekteve të IPKO-s nëpër Kosovë. Gjatë kësaj periudhe kohore firma "King Security" ka treguar profesionalitet të lartë në punën e tyre...
Ipko
Kompania "King Security" SH.P.K., nga Prishtina realizon kontraten "Shërbimet e sigurisë", me kompaninë "Beni Dona Plast" SH.P.K., qe nga data 01.05.2012 e cila vazhdon ende... Gjate kryerjes se sherbimeve kjo kompani eshte deshmuar si nje kontraktues i perpikte kualitativ dhe i sigurte per punedhenesin andaj ju rekomandojme kete kompani si nje kompani te pershtatshme te sigurte dhe me kapacitete te mjaftueshme per sherbime te kesaj natyre ne menyre efikase dhe profesionale.
"Beni Dona Plast" sh.p.k.
Duke filluar nga data 04.05.2015 kemi angazhuar kompanine "KING SECURITY" per sigurimin e objekteve te "AMERICSN HOSPITAL KOSOVA sh.p.k."... KING SECURITY ka staf te pergatitur dhe te trajnuar ne menyre profesionale, dhe te cilet jane nen mbikqyrje gjate tere kohes nga stafi menaxhues i cili ka treguar angazhim te jashtezakonshem...
Klajdi Selmanaj
Drejtor i Prokurimeve & Logjistikës
Close Menu