Patrulla e kompanisë ‘King Security’ zë hajnin sirian dhe ia dorëzon policisë

PATRULLA E KOMPANISË ‘KING SECURITY’ ZË HAJNIN SIRIAN DHE IA DORËZON POLICISË

PATRULLA E KOMPANISË ‘KING SECURITY’ ZË HAJNIN SIRIAN DHE IA DORËZON POLICISË

SIGURI DHE PLANIFIKIM PROFESIONAL

SIGURI DHE PLANIFIKIM PROFESIONAL

SIGURI DHE PLANIFIKIM PROFESIONAL

previous arrow
next arrow
Slider
King security

Kompania e sigurimit “King Security” Sh.p.k është themeluar në vitin 2009 nga biznismeni i suksesshëm Avdullah Berisha dhe si drejtor gjeneral emërtoj një ndër figurat më të rëndësishme për qështje të sigurisë në Kosovë Z.Nuredin Ibishin.

Në fillim “King Security” filloj me shërbimin e sigurimit fizik e më pastaj ka vazhduar me sistem të alarmit kundër vjedhjes dhe zjarrit, gjithashtu bëjmë sigurimin e tubimeve publike, mbrojtje të afërt VIP, monitorim i kamerave, shërbimin e panik butonit … Lexo më shumë

Vlerësimet e klientëve

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C, is an international mining and metallurgical company... Among many contracted companies, there was company KING SECURITY Sh.P.K., contracted for Security Services since August, 2008 until now... We are satisfied with services of the above mentioned company.
Meetei Maibam
Purchase Manager
Me firmën "King Security" nga Prishtina, kemi bashkëpunuar në vitet 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 dhe ende kemi kontratë valide. Me firmën "King Security", bashkëpunojmë në fushën e sigurimit fizik të objekteve të IPKO-s nëpër Kosovë. Gjatë kësaj periudhe kohore firma "King Security" ka treguar profesionalitet të lartë në punën e tyre...
Ipko
Kompania "King Security" SH.P.K., nga Prishtina realizon kontraten "Shërbimet e sigurisë", me kompaninë "Beni Dona Plast" SH.P.K., qe nga data 01.05.2012 e cila vazhdon ende... Gjate kryerjes se sherbimeve kjo kompani eshte deshmuar si nje kontraktues i perpikte kualitativ dhe i sigurte per punedhenesin andaj ju rekomandojme kete kompani si nje kompani te pershtatshme te sigurte dhe me kapacitete te mjaftueshme per sherbime te kesaj natyre ne menyre efikase dhe profesionale.
"Beni Dona Plast" sh.p.k.
Duke filluar nga data 04.05.2015 kemi angazhuar kompanine "KING SECURITY" per sigurimin e objekteve te "AMERICSN HOSPITAL KOSOVA sh.p.k."... KING SECURITY ka staf te pergatitur dhe te trajnuar ne menyre profesionale, dhe te cilet jane nen mbikqyrje gjate tere kohes nga stafi menaxhues i cili ka treguar angazhim te jashtezakonshem...
Klajdi Selmanaj
Drejtor i Prokurimeve & Logjistikës
Close Menu